وي با بيان اينکه در جلسهاي که با مديرکل بازرگاني استان تهران داشتيم آمادگي اين اداره کل را براي همکاري در اين زمينه اعلام کرد، گفت: در صورت تبديل جامعه سفرهخانههاي سنتي به اتحاديه تمامي سفرهخانههاي تهران ملزم به عضويت در اين اتحاديه هستند.
معاون گردشگري استان تهران تبعيت سفرهخانههاي استان را از مقررات صنفي از مزاياي تبديل جامعه سفرهخانهها به اتحاديه دانست و تصريح کرد: همچنين از اين طريق نحوه تعامل با ديگر اصناف روند اداري به خود ميگيرد.
محمدي همچنين از شناسايي سفرهخانههاي فاقد مجوز در تهران و جلوگيري از فعاليت آنها خبر داد و گفت: در اين زمينه تعامل خوبي با نيروي انتظامي و اداره اماکن داريم، به طوريکه نماينده اداره اماکن در کميته فني سفرهخانهها عضو است و در جلسات اين کميته حاضر ميشود.
وي در ادامه گفت: در حال حاضر تعدادي رستوران با عنوان رستوران سنتي در سطح شهر فعال هستند، که مجوز خود را اتحاديه رستورانها ميگيرند، اين در حالي است که اصلاً رستوران سنتي وجود ندارد و اين اماکن بايد در قالب سفرهخانه سنتي فعاليت کنند و مجوز خود را اداره کل ميراثفرهنگي استان تهران بگيرند، بنابراين در حال پيگيري اين موضوع و شناسايي اين اماکن هستيم.
اين مقام مسؤول در اداره کل ميراثفرهنگي استان تهران افزود: سفرهخانهها بايد تابع مقررات جامعه سفرهخانهها باشند، يعني از معماري و ساختار سفرهخانه برخوردار بوده که اين موضوع در حوزه سفرهخانههاي زير نظر اداره کل ميراثفرهنگي استان تهران عملياتي شده است و در حال جمعآوري سفرهخانههاي فاقد مجوز هستيم.
/115
انتهای پیام/